Meritoni i përmendi vazhdimisht vajzën Ledionës, Arbër Hajdari shpërthen keq ndaj moderatorit: Gjest i ulët, ndjen kënaqësi kur e shikon duke qarë

fustane me qera

Meritoni: Unë vetë jam baba dhe nuk e përmend.

Lediona: Po ti përmende vajzën time.

Meritoni: Lediona ti njihesh për viktimizim dhe gënjeshtra. Pse e përdor fëmijën është turp.

Lediona: Ke folur për fëmijën tim.

Meritoni: Viktimizimi… Pse nuk vazhdove me muhabetin.

Lediona: Cila është arsyeja që më ke provokuar për Romeon?

Meritoni: I shkove tek kuzhina dhe vazhdove duke i thënë Miki Maus.

Erjola: Pafytyrësia me e madhe Meritonit është kur ka thënë që Miki është emri i vajzës. Ty një nominim të tregoi sa frikacak je.

Lediona: Meriton unë kurrë nuk ta kam përfshirë fëmijën ty këtu.

Meritoni: Ti po përdor çdo situatë.

Lediona: Ai më ka thënë edhe tek lavamani që qaj që të viktimizohesh. Është turp për ty që je edhe prind vetë.

Arbër Hajdari: Meriton unë ende habitem se si nuk tërhiqesh nga fjalët e tua, që fut në lojë fëmijën e saj. Unë e kuptoj që mund të kesh lajthitur nga nominimi, po jo kaq.

Çfarë lidhje ka Miki Mausi me Ledionën. Është emri i fëmijës së saj mor djal. Ku e lidh ti? Mua po më dukesh dredharak, që do t’i ikësh.

Lediona: Ti ke dy ditë që nuk je normal.

Ledion Liço: Kur Lediona vazhdon ta thotë, ti pse vazhdon? Kjo është pyetja. Ajo të tha të lutem po më ngarkon me vajzën që kam jashtë.

Bardhi: Unë realisht jam kundër ti përmendësh gjërat që nuk janë jashtë. 90% ia kemi bërë me dije që mos ta bëjnë.

Romeo: Unë i thash Meritonit që të mos e bëjë. Madje i kërkova që të më thotë si është punë e Miki Mausit. I thash a e ndalove, po më tha. Këtu e marr vesh që jo. Por kështu paska gabuar.

Erjola: Mua më vjen keqe se ajo është një grua që po e rrit e vetme vajzën e saj.

Ori Nebiaj: Mendoj që i bëri keq ky nominimi, dhe të gjithë inatin ia nxore Ledionës. Këtu është çështja e burracërisë, që nuk tërhiqet nga emri i fëmijës.

Arbër Hajdari: Për mua ishte krejt e qartë në klip. E para donte ta lëndonte deri në atë pikë që kënaqej kur e shihte duke qarë. Unë me njerëz që i shmangen kësaj, ai po shijonte kënaqësi qe ajo po qante. Ku ishte gjest i ulët.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com