E rëndë, gjendet i vdekur nën rrënoja punëtori shqiptar pas shembjes së çatisë

fustane me qera

Punëtori i cili mbeti i bllokuar nën rrënoja, fatkeqësisht u gjet i vdekur pasi një çati u shemb në Sliema më herët gjatë ditës së sotme.

Më herët këtë mëngjes, policia në Maltë u informua për një incident ku një çati u shemb në një rezidencë në kryqëzimin St Ignatius, ku dy punëtorë ishin duke kryer punime në ndërtesë.

Policia së bashku me anëtarët e Departamentit të Mbrojtjes Civile dhe një ekip mjekësor nga Mater Dei mbërritën në vend për të ndihmuar në incident.

Kombësia e dy punëtorëve u identifikua se ishin shqiptarë.

Një nga punëtorët arriti të dilte vetë dhe u dërgua në Mater Dei për trajtim të mëtejshëm, por natyra e lëndimeve të tij ende nuk dihet.
Fatkeqësisht, punëtori tjetër u gjet i vdekur nën rrënoja.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com