Çfarë ndodhi në BBV? Erjola i kthehet ashpër banorit të ri: Bre*ët e mia në mes të Shqipërisë

fustane me qera

Mbrëmjen e kaluar, banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri kanë shijuar disa momente argëtuese nën shoqërinë e muzikës.

Teksa kanë qëne duke kërcyer, Çimi dhe Graciano kanë vendosur që të hedhin dy prej vajzave në pishinë dhe bëhet fjalë për Franceskën dhe Erjolën.

Ndërkohë që Graciano ka marrë fillimisht Franceskën dhe e ka hedhur në pishinë, Çimi i është drejtuar Erjolës.

Kjo e fundit nuk ka preferuar dhe është përpjekur t’i bëj rezistencë Çimit, i cili më vonë është ndihmuar nga Graciano dhe e kanë hedhur në pishinë Erjolën.

“Doja të kërceja dhe tani erdha të bëj dush. Doja të kërceja dreqin dhe tani të rri të bëj dush sërish dhe ta dalin brekët e mia në mes të Shqipërisë”

“Më mori në krah dhe m’i nxorri të gjitha jashtë”, shton më tej Erjola.

Aty ka ndërhyrë edhe Roza, duke u shprehur se nuk i pëlqeu aspak veprimi Çimit, i cili e hodhi në pishinë pa vullnetin e saj.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com