Faqa kosovare (RGB Mall) ‘mashtron’ qytetarin shqiptar! Porosit produktin i sjell produkt tjeter!

fustane me qera

Në një botë ku blerja online është bërë një pjesë e rëndësishme e jetës së përditshme, shpesh herë konsumatorët ballafaqohen me sfida dhe rreziqe të ndryshme.

Një ndër to është rreziku i mashtrimit nga faqet e dyshimta online.

Një skenar i tillë duket të ketë ndodhur në rastin e faqes kosovare të blerjeve online, (RGB Mall) ku shqiptarët janë mashtruar në mënyrë të paimagjinueshme.

Një ndër strategjitë e përdorura nga këto faqe është ajo e paraqitjes së produkteve me çmime të ulëta, duke mashtruar kështu konsumatorin e parë.

Por, kur produkti është porositur dhe merr vërtetimin e tij, ai sjell një produkt tjetër me një çmim shumë herë më të lartë se sa ai i produktit që ju dërgojnë.

Kjo skemë mashtruese ka shkaktuar një reagim të zemëruar në komunitetin e shqiptarëve, të cilët janë prekur financiarisht dhe emocionalisht nga ky abuzim i rëndë.

Për të mbrojtur veten nga këto skema mashtruese, është e rëndësishme që konsumatorët të jenë të vetëdijshëm dhe të bëjnë blerjet e tyre në faqe të besueshme dhe të verifikuara.

Në këtë mënyrë, ata mund të shmangin rreziqet e të qenit të mashtruar dhe të mbrojnë interesat e tyre financiare.

 

Produkti që porositi qytetari:

Produkti që i ka mbëritur qytetarit:

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com