FOTO/ Ky është shefi i AMP-së që denigronte drejtuesit e policisë

fustane me qera

Kushtrim Selimi shef i sektorit të agjencisë se mbikëqyrjes policore Durrës është shpallur më kërkim nga policia e shtetit.

Selimi komunikonte me oficere Regina Osmani dhe gazetarin që u arrestua për shkrimet që do të publikoheshin në një portal për t’i denigruar.

Sipas verifikimeve informacionet i jepte 39-vjeçari Selimi e ndërsa shkrimet bëheshin për drejtuesit e policisë.

Nga verifikimi ka rezultuar se disa shkrime për denigrim imazhi ishin bërë për drejtorin e përgjithshëm Muhamet Rrumbullakun, drejtorin e rendit Rebani Jaupin si dhe pre disa drejtues të tjerë.

Ende policia nuk e ka saktësuar nëse kjo skeme bëhej për gjobëvënës apo kishte qëllime të tjera për emërimin në poste më të larta.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com