Zbuloni disa nga mitet që nuk duhet t’i besoni!

fustane me qera

Ka disa mite të cilat ne i besojmë, të cilat në të vërtetë nuk janë aspak të vërteta.

Kemi mbledhur pikërisht disa nga më të veçantët që mund t’i zbuloni më poshtë.

Demat kanë inat ngjyrën e kuqe

Në të vërtetë demat as nuk e shohin ngjyrën e kuqe. Ata reagojnë nga levizja e flamurit që matadori valëvit në arenë sesa nga ngjyra.

Të kërcasësh kyçet ndikon tek shfaqja e artritit

Nuk ka asnjë të dhënë shkencore që lidh kërcitjen e nyjave me shfaqjen e artritit. Kërcitja që ne dëgjojmë vjen nga çlirimi id isa flluskave gazi që ndodhen në lëngun e nyjave.

Alternativat pa tym janë të gjitha njësoj

Edhe pse përfshihen në një bashkësi të njëjtë, kategoritë e alternativave pa tym janë të shumta. Dy prej të cilave ngatërrohen më shpesh janë cigaret elektronike dhe pajisjet me ngrohje. Ndyshimi i parë mes tyre është se cigaret elektronike funksionojnë përmes një lëngu që përmban nikotinë, e ndërsa pajisjet me ngrohje si IQOS, në thelb kanë ngrohjen e fijeve të duhanit.

Kameleonët ndryshojnë ngjyrë sipas vendit ku ndodhen

Kameleonët e ndryshojnë ngjyrën e trupit të tyre në varësi të temperaturës së ambientit ku ndodhen, dritës, gjendjes së tyre shpirtërore dhe si një formë për të komunikuar me miqtë e tyre, dhe jo se duan që të bëhen njësh me ambientin ku ndodhen.

Artikull promocional.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com