Marshim në Tiranë për mbrojtjen e familjes

fustane me qera

Ditën e sotme një grup qytetarësh dhe disa shoqata kanë protestuar në qendër të Tiranës në lidhje me projektligjin anti-familje. Ky marshim është bërë me qëllim mbrojtjen e familjes shqiptare, baba-nënë-fëmijë.

Gjithashtu në këtë marshim ka marrë pjesë edhe Pastori Akil Pano, i cili u bën thirrje qytetarëve që të firmosnin revokimin e projektligjit “Për shëndetin seksual dhe riprodhues” për nënat surrogato që deputetët e mazhorancës kanë hartuar sipas tij pa konsultime dhe po synojnë ta kalojnë në Kuvend.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com