U dogjën gjashtë makina, biznesi i hapur 5 ditë më parë

fustane me qera

Mëngjesin e sotëm në Kamëz u dogjën gjashtë makina në një biznes automjetesh me dhënie me qira.

Ky biznes makinash ishte hapur vetëm pesë ditë më parë nga pronari Edjon Hoxha.

Gjatë marrjes në pyetje Edjon Hoxha ka deklaruar se nuk ka pasur probleme dhe zënka me persona të tjerë.

Ndërkohë dyshohet se zjarrvënia është e qëllimshme pasi makinat janë djegur me benzinë dhe se autorët janë dy persona.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com