Përfitoi tendera me dokumente false, Prokuroria kërkon arrestimin

fustane me qera

Ditën e sotme Prokuroria e Tiranës ka kërkuar arrestimin e Ervis Mirit pasi dyshohet se mori përsipër të trajtojë mbetjet spitalore me dokumente false dhe pa pajisje.

Sipas Prokurorisë së Tiranës Ervis Miri ka përfituar që nga viti 2016 e deri tani rreth 200 tendera me pretendimin se dispononte pajisje për trajtimin e mbetjeve spitalore, por që në të vërtetë nuk i kishte.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com