Trafik i rënduar, shkak largimi i pushuesve nga bregdeti i Shëngjinit

fustane me qera

Largimi i pushuesve nga bregdeti i Shëngjinit ka krijuar trafik.

Nga Rana e Hedhun dhe përgjatë superstradës Balldren-Milot është krijuar radhë makinash dhe kaos në lëvizje.

Ndërkohë policia rrugore është vendosur në disa pika duke orientuar drejtuesit e mjeteve që të përdorin dhe rrugët dytësore për të shmangur sadopak trafikun.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com