Djali i presidentit të SHBA, Hunter Biden shpallet fajtor për 3 akuza

fustane me qera

Djali i Joe Biden është shpallur fajtor për blerje të paligjshme të një arme pasi kishte fshehur përdorimin e drogës.

Hunter Biden, 54 vjeç, u dënua për tre akuza për armë zjarri në ndjekjen e parë penale të pasardhësve të një presidenti amerikan në detyrë.
Prokurorët kishin thënë se ai kishte gënjyer në një formular kur bleu një revole Colt Cobra në tetor 2018, duke thënë se ai nuk ishte përdorues droge ose i varur, pavarësisht nga një problem me kokainën.

Gjyqi përfshinte dëshminë e ish-gruas dhe kunatës së Hunter Biden, e cila dha llogari për varësinë e tij spirale në javët para dhe pas blerjes së armës.

Prokurorët treguan gjithashtu mesazhe me tekst, foto dhe të dhëna bankare që ata thanë se tregonin se zoti Biden ishte thellë në grahmat e varësisë kur bleu armën.

Avokatët e Hunter Biden u përpoqën të tregonin se ai nuk po përdorte drogë kur bleu armën dhe nuk kishte ndërmend të mashtronte pasi ai nuk e konsideronte veten përdorues droge në atë kohë.

Mbrojtja thirri vajzën e Hunter Biden, Naomi Biden, e cila dëshmoi se babai i saj dukej se po shkonte mirë kur e pa atë pak para dhe pasi ai bleu armën.

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com