“Eno Popi më ka 100 mijë euro borxh”! I ftuari habit studion në “Top Arena”, moderatori në siklet: Unë njerëzve i marr…

fustane me qera

Poeti Albi Lushi, nga studioja e “Top Arena”, “akuzoi” moderatorin Eno Popi se i ka borxh 100 mijë euro.

Lushi tregoi se ka qenë një nga konkurrentët pjesëmarrës në emisionin “100 milionë” në Acdailynews , që drejtohej nga Popi, por në fund të lojës, nuk ia doli t’i përgjigjej saktë pyetjes, duke humbur paratë. Ndaj, me humor, i tha sot moderatorit se i ka para borxh.

Lushi: Eno Popi më ka 100 mijë euro borxh! E mban mend atë emisionin që ka pasur “100 milionë”. M’i dha dhe m’i mori prapë

Manushi: Çfarë pyetje ishte?

Lushi: Një pyetje për Italinë mesa mbaj mend… Danimarka më duket

Popi: Unë nuk e mbaj mend

Manushi

: Është e vërtetë që ke qenë? Të ranë të gjitha lekët poshtë ty?

Lushi: Ranë të gjitha! Më beso, as në kazino, nuk të ikin lekët aq shpejt, sa ikën aty

Dhedhes: Eno, mos ndoshta ky ishte momenti më i sikletshëm?

Popi: Jo, mua nuk më bënte dhe vazhdon të mos më bëjë përshtypje kjo pjesa e lekëve, sepse unë njerëzve i marr atë që është emocioni, inati ose dashuria. Kjo ka qenë më e rëndësishme. Edhe pse e di që njerëzit e kanë dorë me një, sytë i bëjnë dollarë.


Acdailynews

Share This Article
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com